Tarjouspyyntö on tyhjä
Toimitustavat

Osamaksu


Tarjouspyyntö

Liesikupu verkkokauppa

Valaisnten varasto tyhjennysTilaaminen

Kerää haluamasi tuotteet Tarjouspyyntökoriin kuten keräisit tuotteita ostoskoriin perinteisessä verkkokaupassa. Lähetettyäsi tarjouspyynnön saat tarjouksen sähköpostiisi seuraavan arkipäivän aikana. 

Tilaaminen onnistuu kätevästi puhelimitse ja sähköpostilla.

info@koti-in.fi
044 3838 858
(arkisin 10-18)

Laskutamme tuotteet sähköpostitse. Pdf-lasku toimii samalla tilausvahvistuksena sekä takuutodistuksena. 

Laskun tulee olla maksettu ennen tuotteiden toimitusta.


Muita maksutapoja ovat mm. verkkomaksu, luottokorttimaksu ja osamaksu aina kahteen tuhanteen euroon asti. Lisätietoja saat
asiakaspalvelustamme.

Lue lisää osamaksusta: SveaWebpay


Etkö löytänyt etsimääsi?

Jos tuotevalikoimastamme puuttuu sinua kiinnostava tuote, kerro siitä meille! Pyrimme toteuttamaan asiakkaiden toiveet ja täydennämme valikoimaa jatkuvasti.

Tuotteiden käyttötarkoitus
 
Myymme ainoastaan kotitalouskäyttöön tarkoitettuja kodinkoneita. Maahantuojan takuu ei kata ammattikäytössä tai käyttöohjeiden vastaisesta käytöstä syntyneitä tuotevikoja.

Palauttaminen

Etäkauppaa ohjaavan lainsäädännön mukaan asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen 14 vuorokauden ajan samalla tavoin kuin se olisi kivijalkamyymälässä mahdollista. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäispakkauksessaan ja sitä ei ole saanut esim. asentaa ennen palautusta.

Jos asiakas on saanut väärän tuotteen, palauttaminen on maksutonta. Muussa tapauksessa asiakas vastaa palautuskustannuksista. Ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun, kun haluat palauttaa tuotteen! Annamme palautusohjeet.